Varkentje
Logo Parma
Rootstraat 6
3421 AW Oudewater
tel. 0348-564612
fax 0348-564931
info@parmacommunicatie.nl

Visie

Bij communicatie gaat het om de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste perso(o)n(en). Elke relatie heeft een eigen toon en instrument. Belangrijke bouwstenen van deze zogeheten communicatieve competence zijn het empathisch vermogen oftewel het inlevingsvermogen van de zender en de zogeheten contextradar oftewel het zicht op de relevante ontwikkelingen in de omgeving van de organisatie alsmede timing en uitstraling.

Parma Communicatie combineert ambachtelijke vaardigheden met een grondige analyse van en een goed ontwikkeld gevoel voor de communicatie- en marketingbehoeften van ondernemingen en overheden. Door onze jarenlange ervaring in de publieke sector en het bedrijfsleven, hebben wij een eigen, oorspronkelijke visie ontwikkeld op de mogelijkheden én onmogelijkheden van communicatie en op de inzet en realisering van de benodigde acties en middelen.

En wij hebben ook de kennis en kunde in huis om de plannen en concepten accuraat en flexibel uit te voeren. Theorie en praktijk gaan hand in hand. Dat maakt Parma Communicatie tot een full service bureau dat in staat is de meeste projecten turn key uit te voeren. De voordelen zijn evident: efficiënt, transparant én één aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

Vermeldenswaard is voorts de ervaring die het bureau heeft met de communicatie van grootschalige reorganisaties, herstructureringen en andere veranderingsprocessen. Zo was Parma Communicatie onder andere intensief betrokken bij de communicatie over de decentralisatie en reorganisatie van de Sociale Verzekeringsbank (SVB), de reorganisatie van het containeroverslagbedrijf Unitcentre (tegenwoordig onderdeel van ECT) en de transformatie van de VSN Groep tot het huidige Conexxion.

De cultuur van Parma Communicatie kenmerkt zich door een sterke betrokkenheid en een no nonsens mentaliteit, gewoon zo goed mogelijk je werk doen, is ons devies.

 

colofon | disclaimer | sitemap|