Varkentje
Logo Parma
Rootstraat 6
3421 AW Oudewater
tel. 0348-564612
fax 0348-564931
info@parmacommunicatie.nl

Contact

Rootstraat 6
3421 AW Oudewater
Nederland
tel. (0348)564612
fax (0348)564931
info@parmacommunicatie.nl

Routebeschrijving Parma Communicatie, Rootstraat 6, Oudewater Per auto (vanaf de A12 uit de richting Den Haag of Utrecht)
Neem afslag 13 Nieuwerbrug-Waarder-Driebruggen
Volg richting Oudewater. Na circa 5 km bereikt u de bebouwde kom van Oudewater. Bij de tweede rotonde slaat u linksaf. Sla meteen rechtsaf de Westsingel op. Aan het eind van de Westsingel linkaf (Arminiusplein), na 50 meter rechtsaf (Rodezand). Halverwege het Rodezand ziet u links de ingang van een parkeerterrein. Hier kunt u gratis parkeren. Aan de zuidkant van het parkeerterrein vindt u de Rootstraat. Het kantoor van Parma bevindt zich na circa 100 meter aan uw linkerhand.

Komend uit de richting Montfoort (Utrecht) of Haastrecht (Gouda)
rijdt u Oudewater binnen over de Utrechtse of Goudse straatweg. Sla ter hoogte van het Esso-pompstation af in de richting Centrum. Neem bij de rotonde de eerste afslag. Sla meteen weer rechtsaf de Westsingel op. Aan het eind van de Westsingel linkaf (Arminiusplein), na 50 meter rechtsaf (Rodezand). Halverwege het Rodezand ziet u links de ingang van een parkeerterrein. Hier kunt u gratis parkeren.
Aan de zuidkant van het parkeerterrein vindt u de Rootstraat. Het kantoor van Parma bevindt zich na circa 100 meter aan uw linkerhand.

Per bus (vanaf NS station Gouda (CS) of Utrecht (CS) Stap uit op het ‘busstation’ aan de Molenstraat in Oudewater. Loop via de Molenwal naar het IJsselvere. Sla rechtsaf naar de ophaalbrug (Cosijnbrug). Houdt de gracht aan uw linkerhand en loop via de Havenstraat, de Visbrug en de Korte Havenstraat naar de Markt. (3 minuten). Steek de Markt schuin over en loop de Donkere Gaard in. Ter hoogte van het voetgangsbruggetje over de gracht slaat u linksaf de Rootstraat in. U vindt het kantoor van Parma na 50 meter aan uw rechterhand.

 

colofon | disclaimer | sitemap|